Start herinrichting Emmastraat

Publicatiedatum: 
28 februari 2017
Maandag 6 maart start de aannemer in opdracht van de Gemeente Breda met de herinrichting van de Emmastraat.

Wat gaat er gebeuren

Tijdens de herinrichting van de Emmastraat wordt het hele straatprofiel vernieuwd (inclusief de riolering). De werkzaamheden duren tot aan de zomervakantie.

Wat betekent dit voor u

Tijdens de uitvoering van het werk blijven alle bedrijven en woningen te voet bereikbaar. Als er aan de middenberm wordt gewerkt kunt u uw auto hier niet parkeren. Geadviseerd wordt om uw auto te parkeren aan de Spoorstraat.

Het werk aan de Emmastraat wordt uitgevoerd in 3 fases. De aannemer begint het werk in de Emmastraat aan de kant met de even huisnummers vanaf de Academiesingel. Daarna wordt de kop van de Emmastraat en een deel van de Spoorstraat heringericht. Tenslotte volgt fase 3; de kant van de oneven huisnummers van de Emmastraat.

Tijdens de uitvoering is alleen eenrichtingsverkeer mogelijk voor snelverkeer vanaf de Academiesingel. U kunt de Emmastraat uitrijden via het Stationsplein of de Spoorstraat. Het einde van de Spoorstraat is ook bereikbaar vanaf de Academiesingel.

Informatie

Heeft u andere vragen? Ga naar www.breda.nl of neem contact op via www.breda.nl/contact, twitter@breda, facebook Gemeente Breda of bel 14 076.

De Gemeente Breda publiceert lokale informatie ook op overheid.nl. Wilt u Breda Berichten en/of andere lokale informatie digitaal ontvangen, dan kunt u zich abonneren op de e-mailservice van overheid.nl of de app Over uw buurt.