Grote belangstelling Via Breda Informatiemarkt

Publicatiedatum: 
1 november 2018
Ruim 700 belangstellenden kwamen 6 november 2018 naar de Via Breda informatiemarkt in het Informatiecentrum van Via Breda.

Tussen het station en het nieuwe gerechtsgebouw is nu nog een leeg terrein: wat komt daar te staan? En hoe zit het eigenlijk met de locatie aan de andere kant van het station, waar vroeger een supermarkt was? Wanneer wordt begonnen met de ontwikkeling van het Klavers-Jansen terrein en omgeving Backer&Rueb en wat zijn de ideeën voor die plek?

Licentie: 
Copyright
Auteur: 
Gemeente Breda

En, niet te vergeten, wat zijn de eerste ideeën over de openbare ruimte ? Wat is het beeld op lange termijn voor de eerste fase van de uitwerking Havenkwartier: de zogenaamde Strip. Dat is de zone tussen de Belcrumhaven en de Speelhuislaan. Kunnen we de stoere havensfeer en het urban gebruik behouden in de nieuwe ontwikkelingen ? 

Allemaal vragen die langs kwamen tijdens deze druk bezochte informatiemarkt.

Licentie: 
Copyright
Auteur: 
Gemeente Breda

Na de opening van het nieuwe station, de oplevering van onder andere de Willemstraat en de Stationslaan en de realisatie van Drie Hoefijzers zuid is er zeker niet stilgezeten in Via Breda.