Tijdelijke lichtinstallatie Speelhuislaan

Publicatiedatum: 
23 december 2020

Vanaf 21 december 2020 staat er een lichtinstallatie in de middenberm op de kop van de Speelhuislaan, ter hoogte van de watertoren. De installatie blijft in ieder geval tot het voorjaar van 2021 staan.

Het werk bestaat uit 40 zogenaamde IBC-containers, waarin gekleurde lampen worden geïnstalleerd. De installatie wordt aangesloten op de straatverlichting en zal dus branden als ook de straatlantaarns aan zijn.

De Strip

Het plan is om dit deel van de Speelhuislaan in de nabije toekomst in de richten als verblijfsgebied. Er komt hier een nieuwe woonwijk in dit deel van het Havenkwartier dat ‘de Strip’ heet. Hier zullen straks de eerste bouwactiviteiten in het Havenkwartier zichtbaar worden. Om hier vast een kleine start mee te maken beginnen we met het plaatsen van dit lichtkunstwerk in het groen en er zal er ook een aantal geplaatst worden op diverse openbare parkeerplaatsen.

Licentie: 
Copyright
Auteur: 
TPJ Verhoeven Photography

 

Licentie: 
Copyright
Auteur: 
TPJ Verhoeven Photography