Ondernemen in CrossMark Breda

 

Met CrossMark Breda is een van de grootse vastgoedprojecten van Zuid Nederland volop in uitvoering. Het HSL-station en het gerechtsgebouw van Breda zijn klaar. Ook de komende jaren wordt in het gebied rond het Bredase station nog volop doorgebouwd.

Onder andere aan 5TRACKS Breda: een dynamische mix van innovatieve concepten die elkaar versterken. Hier vind je precies wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt. Van je eigen bureau tot een inspirerende kantoorvloer. Van je eigen urban appartement tot een onderscheidende hotelkamer. Van een laagdrempelige openbare huiskamer met events, tot een zakenrestaurant met klasse. Van sportschool, tot maatpak. En dit alles wordt verbonden door een park langs het spoor waarin je heerlijk kunt ontspannen.

The place to be dus als het gaat om wonen, ondernemen, werken, en cultuur! CrossMark Breda is de plek waar Breda en Europa elkaar ontmoeten. Een gebied waar de kansen voor het oprapen liggen.

CrossMark Breda draagt bij aan een sterke economie en een groei van de werkgelegenheid. Traditionele industrie vertrekt uit de binnenstad en maakt plaats voor nieuwe werkgelegenheid, zoals dienstverlening, logistiek en creatieve industrie. Met ongeveer 10.000 arbeidsplaatsen op een strategische toplocatie biedt CrossMark Breda een uniek stedelijk vestigingsklimaat.

Spoorzone's zijn  'the place to be'.  Actuele onderzoeken in de vastgoedmarkt bevestigen dit: kantoorontwikkeling in of bij historische stadscentra in combinatie met een HSL-station hebben duurzame ontwikkelingspotentie. Nu en in de toekomst.

Breda: Internationaal en ondernemend

Breda is de ideale basis voor het aanboren van nieuwe regionale markten op een steenworp afstand van België, Luxemburg, Noord-Frankrijk en zelfs Engeland of Duitsland.

Ontwikkelplots

Het plangebied De Hoven krijgt een rustig en groen karakter. De groene binnenhoven van de kantoorgebouwen (max. 17.600 m2 bruto vloeroppervlak) en woningen (max. 70 stuks) zijn privégebied en geven de locatie een ruimtelijke, open en prettige sfeer.